Engineering

Protonik BV heeft jaren ervaring vergaard door het werken aan multidisciplinaire projecten en bij het aanpakken van uitdagingen met een uniek eisenpakket. Wij benutten en bouwen op kennis vergaart door ervaring, bij het uitvoeren en het aandragen van technische oplossingen. Dit draagt bij, aan het algehele succes van de uitgevoerde projecten.
Engineering is een besluitvormingsproces (vaak iteratief) waarin wij de fundamentele wetenschappen, wiskunde en technische wetenschappen toepas om de ontwerpen optimaal te converteren, om aan het gestelde eisenpakket te kunnen voldoen.
Protonik BV verbind product en mechanisch ontwerp samen, dat helpt bij het bepalen van ontwerpfouten, en draag nieuwe betere ideeën aan om zo het risico en mislukken van een product vroegtijdig te signaleren en op te lossen.

2D Detailtekeningen

Protonik BV ontwerpt of tekent alle machines, producten en installaties met behulp van 3D CAD software, van het 3D model kan erg gemakkelijk meerdere 2D aanzichten aangemaakt worden, echter dienen deze aanzichten vaak nog wel voorzien te worden van de juiste functionele maatvoeringen, verwijzingen, stuklijsten, bewerkingssymbolen en toleranties. 
Het is routine en kennis van maakbaarheid geworden om samenstellings- en detailtekeningen aan te maken met de juiste inschrijvingen en symbolen. Met ons zeer gunstige uurtarief gecombineerd met snelheid en kennis bent u verzekerd van gunstige projectkosten.
Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor u? Neem dan contact op voor een vrijblijvend en helder gesprek.

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.