Protonik BV maakt technische ontwerpen, 3D modellen en detailtekeningen in opdracht voor verscheidene opdrachtgevers. Onze specialiteit is snelheid, techniek, creativiteit en vormgeving, en kunnen ons zeer flexibel opstellen betreft specifieke wensen van een opdrachtgever. Of een opdracht groot of klein is, eenvoudig of ingewikkeld, wij hebben de techniek en kennis om alle fasen van een project correct en snel uit te voeren.

onze klanten

Onze klantenkring bestaat veelal uit lokale technische en productie bedrijven, maar wij zijn ook altijd toegankelijk voor particulieren die hulp nodig hebben bij het realiseren van een technisch ontwerp. De bedrijven waarvoor wij werken zijn inmiddels goede relaties geworden, die al jaren klant van ons zijn. Zo ontwerp en/of tekenen wij kunststofproducten, machines, apparaten en installaties.

Waar wij mee werken

Wij kunnen ieder type bestand verwerken of aanleveren, en hebben veel kennis van alle bekende CAD systemen en kunnen zo ieder project uitvoeren met het systeem naar uw keuze. Door het combineren van 30 jaren technisch ontwerp ervaring met 3D modelleer software, kunnen wij uw projecten vanaf concept tot prototype snel, efficiënt en tegen een concurrerende prijs realiseren.
Neem zonder aarzelen vrijblijvend contact met ons op.

 

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.