Introductie

Protonik maakt technische ontwerpen, 3D modellen en detailtekeningen in opdracht voor verscheidene opdrachtgevers. Onze specialiteit is snelheid, techniek en creativiteit, en kunnen ons zeer flexibel opstellen betreft specifieke wensen van een opdrachtgever. Of een opdracht groot of klein is, eenvoudig of ingewikkeld, wij hebben de techniek en kennis om alle fasen van een project correct en snel uit te voeren.


Het hoeft niet duur te zijn

Wij hanteren een vast laag uurtarief en er kan ook in samenspraak met de klant een vaste prijs afspreken zonder verassingen achteraf. U betaald altijd alleen de effectieve werkuren, en/of met een voor afgesproken kostprijs bent u altijd zeker van de projectkosten. De keuze en voorkeuren is voor onze relatie.


Onze klanten

Onze klantenkring bestaat veelal uit lokale technische en productie bedrijven, maar wij zijn ook altijd toegankelijk voor particulieren die hulp nodig hebben bij het realiseren van een technisch ontwerp. De bedrijven waarvoor wij werken zijn inmiddels goede relaties geworden, die al jaren klant van ons zijn. Zo ontwerp en/of tekenen wij kunststofproducten, machines, apparaten en installaties.


Waar wij mee werken

Wij kunnen ieder type bestand verwerken of aanleveren, en hebben veel kennis van alle bekende CAD systemen en kunneb zo ieder project uitvoeren met het systeem naar uw keuze. Door het combineren van 25 jaren technisch ontwerp ervaring met 3D modelleer software, kunnen wij uw projecten vanaf concept tot prototype snel, efficiënt en tegen een concurrerende prijs realiseren.

Neem zonder aarzelen vrijblijvend contact met ons op.

Ruijsstraat 109 - 5921VK - Venlo

Tel: 077 7506355

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Ga naar boven

Copyright © 2014 - 2016 Protonik. All rights reserved.